ÅRETS PRESENT & JULKLAPP ÄR HÄR! – ÅTER AUGUSTI 2017

Världens Barn har i samarbete med Malmö Chokladfabrik tagit fram två exklusiva presentpaket med chokladkakor och praliner. Hela produkten är Fairtrade-märkt & ekologisk och en riktigt god smakupplevelse! Den innehåller inga E-nummer och inga nötter, mandel, jordnötter, gluten eller ägg. På Malmö Chokladfabrik tillverkas allt enligt principen "stoppa inte in någonting som inte behövs", vilket märkligt nog gör vår choklad unik.

GE EN GÅVA OCH GÖR EN GOD SAK
Vi tycker att det här är den perfekta presenten, eller julklappen! Samtidigt som det är en god, lyxig och spännande produkt är det också en gåva med en tanke. Hälften av alla intäkter går oavkortat till Radiohjälpens insamling Världens Barn.

BESTÄLL DIREKT I VÅR WEBSHOP!
Gör din beställning idag, så skickas chokladen till den leveransadress du anger. Ingen minimiorder, men vi bjuder på frakt vid ordervärde över 1200:-. Frakt under 1200:- är 99:- + moms.

Betalning kan ske med Kortbetalning eller faktura från oss. Ni kan också maila oss en order på order@malmochokladfabrik.se , då fakturerar vi er istället efter kreditprövning.