top of page

ALLA VÅRA CHOKLADKAKOR

"Han bakar stora, han bakar små, han bakar några med socker på" - Ja, sången hade kunnat handla om vårt sortiment av chokladkakor för vi har dem i en mängd olika storlekar och utföranden. Här finns större chokladkakor och mindre chokladkakor, choklad med salt på och choklad med lakrits, vegansk choklad och vit choklad. Titta runt och se vilka du blir extra sugen på!

20220831_MalmoChoklad4536_edited_edited.jpg

TEGELSERIEN – VÅR FLAGGSKEPPS-
CHOKLAD

Formen på vår flaggskeppschoklad är inspirerad av tegelsättningen på vår gamla Mazetti-fabrik och därför kallas den också Tegelserien. Här ryms alls från bean to bar-choklad och extra mörk ursprungschoklad till smaksatta varianter, vår prisbelönta serie dark milk-kakor till särskild julchoklad med rim. I princip alla kakor i Tegelserien är belönad i minst en internationell smaktävling och mer än hälften har fått flera utmärkelser. En kaka väger 80g.

Tegel-kvadrat.JPG

Ö-SERIEN - CHOKLAD AV VÄRLDSKLASS, FAST I BUTIK

Samma choklad som används på de finaste av restauranger, de mest uppburna konditorier och de mest prisbelönta bagarna. Från mörk till ljus, och i en palett av olika smaker. 55g ser vi som en optimal storlek, du får en rejäl kaka för dig själv, och slipper bjuda andra ;-) 

20220831_MalmoChoklad4452_edited_edited.jpg

MALMÖ BARS - LITEN MEN PERFEKT FÖR DET MESTA

Oavsett om du vill ha något sött till kaffet, en fin chokladbit att bjuda på efter middagen eller en schysst "pick me up" i väskan så lever våra 25g-bars troligen upp till allt du önskar, och litet till. 

Malmöbars.jpeg
bottom of page