top of page

ALLA VÅRA CHOKLADSTRUTAR

Utomlands är choklad i strut något exotiskt och annorlunda, medan vi här i Sverige har en uppsjö av olika varianter. Mazetti sålde choklad i strutar redan under 1900-talets första hälft, och det är en tradition vi behållit. Givetvis har vi inte palmolja, färgämnen eller andra dumheter i chokladen, och det är fritt från spår av nötter, gluten, soja, ägg och andra onödigheter. Gott så va?

20220831_MalmoChoklad4477_edited.jpg

MALMÖSTRUTEN - INGET ANNAT ÄN GOTT, GOTT & GOTT

Strutarna är randiga på utsidan, likt vår forna fabrik och när vi säger att de inte är något annat än gott, gott och gott så skojar vi faktiskt inte - smakerna är prisbelönta, chokladen är ansvarsfullt handlad (fairtrade) och allt är ekologiskt så både du och vi bidrar till en hållbar framtid.

IMG_1714_edited.jpg

LIMITED EDITION STRUTAR

Omväxling förnöjer, och med i åtanke har vi gjort en serie strutar med begränsad upplaga - här kan smaker från våra andra choklad

IMG_8380.JPG

BUDSKAPSSTRUTAR

"Säg det med choklad" lyder en gammal slogan och det är lika enkelt som genialt - få saker uttrycker omtanke, kärlek, uppskattning och tacksamhet bättre än omsorgsfullt tillverkad choklad av bästa kvalitet. Vi har satt ihop en familj av strutar och budskap som vi hoppas ska uppfylla dina önskemål för kalaset, uppvaktningen, presenten till kollegorna eller den där gången då du klantat till det hemma och vill komma på god fot med din respektive igen. 

20220831_MalmoChoklad4547.jpg
bottom of page