
COUVERTYR – ETT EKOLOGISKT, RENT & ÄKTA HANTVERK
Vi brukar säga att vi skapar modern chokladhistoria. Vi är de där chokladmakarna som varje dag går upp ur sängen för att göra den bästa chokladen, med bönor noggrant utvalda från schyssta odlare runt om i världen. Det är chokladen för smakentusiasterna och hantverksnördarna. För drömmaren och den som vill förverkliga sina visioner. Det är chokladen för dig som älskar skaparglädje men som inte vill belasta vår natur.
Om du tidigare jobbat med en trögflytande choklad kan du bli förvånad över hur lätt det går att jobba med samma choklad när du tillsatt extra kakaosmör. Skulle du stöta på problem med luftbubblor, avhjälper du det förslagsvis genom att förtunna chokladen. En bonus är att kakaosmöret ger pralinerna en extra glans.

"JAG KOMMER OFTA PÅ MIG SJÄLV ATT JAG LÅTER SOM EN STOLT FÖRÄLDER NÄR JAG PRATAR OM CHOKLADEN FRÅN MALMÖ CHOKLADFABRIK. MEN DET ÄR RIMLIGT, SÅ BRA ÄR DEN!"
Kim Lund, Bageri April, Årets Bagare 2016, Coach Juniorbagarlandslaget



MÄSTAR-COUVERTYRER – BEAN-TO-BAR

Otroligt välbalanserad och fruktig, med toner av stenfrukt som plommon, nektarin och körsbär och en eftersmak av rostad kakao.

Hög syrlighet med toner av citrusfrukter och torkade kryddor med en välbalanserad rostning i bakgrunden.

DRÖM-COUVERTYRER

En robust kakaosmak med toner av kaffe och tobak och en hög syrlighet.










