Formex, nyheter och litet smått och gott

Så var det dags för Formex igen! De säger ju att tiden går fort när man har roligt, och i sånt fall har vi nog väldigt kul för det känns precis som vi avslutade sommar-Formex.
Hösten var fantastisk och hemsk beroende ur vilket perspektiv man väljer att se det - vi hade väldig efterfrågan på vår choklad vilket ju är underbart, men tyvärr krånglade flera av våra packmaskiner vilket ledde till att vi inte kunde leverera fullt ut till alla våra återförsäljare, vilket ju är misär.
Nu byts maskiner ut, vi snickrar på lösningar för att komma förbi dessa utmaningar och vår tro är att vi snart är förbi det värsta.
Låt oss lämna historien och berätta om vad som sker här och nu istället. Först av allt är det roligt att få introducera en verkligt lyxig nyhet - Kärlek (som i en liten ask). Vår romantiska (eller kärleksfulla) chokladask i form av ett plåthjärta tror vi kommer bli mångas favorit baserat på såväl yttre som inre betingelser. Kärlek rymmer 20 chokladhjärtan (100g) smaksatta med hallon och vår förhoppning är att denna choklad kan både föda och läka nya och befintliga relationer.
Vidare är Sverigestruten tillbaka, och nu bättre än någonsin. Den har fått ett snyggare anslag och smaken är rejält förbättrad - blåbärstemat är kvar men nu i kombination med hallon och den är baserad på vår populära Dark Milk-choklad (mörk choklad med lite, lite mjölk i). Kommer garanterat att bli en favorit hos många, och passar i massor med sammanhang.
OR TEA?™ lanserar flera nya smaker, dels en jättespännande variant med kaffebönor (!) i, med namnet Yin Yang, och dels ett Chai-te med rosépeppar, kanel- och grapefruktssmak - ett verkligt rivigt te!
Sist, men absolut inte minst, är det premiär för vår nya älskling - HELT Honey! HELT är ett danskt varumärke och Anthony Lee som grundat företaget bor sedan några år tillbaka i Danmark men är egentligen engelsman. Hans honung finns i flera olika smaksatta varianter och dessutom saluför de riktiga honungskakor, direkt hämtade ur bikupan. HELT Honeys design är dessutom oslagbart snygg och vi tror många kommer tycka att en burk honung är det nya svarta när man ska ha en vacker och fräsch present med sig.
Sammanfattningsvis är det alltså en hel del nytt som presenteras på Formex och parallellt med det jobbar vi på med att förbättra leveranskapacitet och produktionsförmåga så att våra återförsäljare ska kunna få den service de förtjänar.