Några av oss som jobbar på Malmö Chokladfabrik

Lars Lindh

Produktionsansvarig

Lars var med och grundade Malmö Chokladfabrik för mer än tio år sedan. Idag precis som då ansvarar han för produktionen av vår choklad och basar på fabriken. Lars gillar att trimma maskinparken, står först i kön till lunchrestaurangen när det vankas fläsk med löksås och i chokladväg är vår Sambirano från Madagaskar en ny favorit.

Jakob Fylkner

Ekonomiansvarig

Jakob ansvarar för allt som har med siffror att göra, han är ingenjör och gillar att ha ordning och reda. På fritiden är han målspruta i innebandylaget och i chokladväg är Kaffekross en för honom perfekt kombination av de två bästa smakerna han vet.

Anders Hansson

Försäljningsansvarig

Anders är vår "rocker" och tar ledigt för utländska konsertturnéer mellan varven. Annars ansvarar han för försäljning till våra nyckelpartners och sköter en hel del annat på kontoret också. Esmeralda från Ecuador är Anders nya kärlek i chokladväg.

Jens Fylkner

VD

Jens är litet allt i allo och därför får han vara VD. Mest vill han tänka på nya produkter och nya sätt att packa dem på. I verkliga livet gillar han att spela spel, läsa och äta gott. Vår nya chokladkaka Lakritsrot bjuder han gärna på.