top of page

VAD PROFFSEN SÄGER OM VÅR CHOKLAD

IMG_2682.jpeg

TEA MALMEGÅRD

"SAMBIRANON ÄR GRYM, PRECIS LAGOM SYRLIG OCH DET KÄNNS KUL MED EN SVENSK KVALITETSCHOKLAD I KÖKET". 

KÖKSCHEF DOMA, KOCK OCH FD CHEFSKONDITOR OPERAKÄLLAREN, FÖRFATTARE AV BOKEN DESSERTER! BAK-EXPERT PÅ TV4.

JOEL LINDQVIST

"ATT JOBBA MED EKOLOGI OCH URSPRUNG I CHOKLADEN ÄR EN SJÄLVKLARHET FÖR OSS. ATT DEN DESSUTOM ÄR LÄTTARBETAD, GOD OCH FRAMSTÄLLS AV ETT HÄRLIGT OCH ENTUSIASTISKT GÄNG GÖR DET INTE SÄMRE!"

MAT- OCH CHOKLADSTUDION, VINNARE AV DESSERTMÄSTARNA, FLERFALDIGT PRISBELÖNT KONDITOR OCH FÖRFATTARE AV BOKEN DESSERTREVOLUTION. 

Skärmavbild 2021-09-20 kl. 13.50.04.png

FREDRIK BORGSKOG

"MALMÖ DARK MILK ÄR DEFINITIVT EN CHOKLAD I MIN SMAK. MÖRKHETEN FINNS KVAR I DEN SOM JAG GILLAR MED EN 'VÄNLIG' SYRLIGHET MED MJÖLKIGA TONER. FÖR EN SVENNEBANAN SOM JAG HAR DEN BÅDA DELARNA. PERFEKT TILL KOLOR OCH GANACHER. GRYM ATT SNASKA PÅ!"

BORGSKOG, KONDITORERNAS KONDITOR 2019, FD KOCKLANDSLAGET OCH KONDITORSLANDSLAGET. 

GUSTAV FAGERMAN

"I VÅRT ARBETE MED ATT STÄLLA OM KONDITORIET TILL HELT EKOLOGISKT SÅ ÄR MALMÖ CHOKLADFABRIK ETT AV DE SJÄLVKLARA VALEN!"

ARTISAN BREAD, (ETT AV SVERIGES FRÄMSTA HANTVERKSBAGERIER), ÅRETS BAGARE 2018, GÄSTLÄRARE PÅ YRGO

Gustav_Fagerman.JPG
Skärmavbild 2021-09-21 kl. 15.01.16.jpg

DIDRIK PERSSON

"DEN BÄSTA VEGANSKA CHOKLAD JAG SMAKAT. MYLKCHOKLADEN VAR VÄLDIGT GOD, TYCKER ANNARS ATT DE VÄXTBASERADE MJÖLKCHOKLADER JAG SMAKAT VARIT LITET SMULIGA. MEN DENNA VAR VERKLIGEN RIKTIGT BRA, NI HAR VERKLIGEN LYCKATS MED TEXTUREN."

BAGERI LEVE, FINALIST I SÅVÄL ÅRETS KONDITOR SOM ÅRETS UNGA BAGARE, EN AV SVERIGES FRÄMSTA KONDITORER OCH MED SÄRSKILT FOKUS PÅ VEGANSKT.

SARA WENNERSTRÖM

"FÖR OSS SOM BYGGER VÅRT SORTIMENT FRÄMST KRING SÄSONG OCH LOKALA PRODUCENTER ÄR DET VIKTIGT ATT ÄVEN LÅNGVÄGA RÅVAROR SOM CHOKLAD HÅLLER HÖG NIVÅ OCH ÄR PRODUCERADE PÅ BÄSTA SÄTT. MALMÖ CHOKLADFABRIKS CHOKLAD PASSAR DÄRFÖR PERFEKT PÅ VÅRT BAGERI."

SOLHAGA STENUGNSSBAGERI, ÅRETS STELLA-BAGARE 2021, FLERFALDIG GULDMEDALJÖR I MATHANTVERKS-SM OCH RÅDGIVARE INOM BAGERI FÖR ELDRIMNER.

Solhaga_Sara-chokladbrod_edited.jpg
Marta_Hjulsjo.jpg

MÄRTA WESTLING

"ATT ARBETA MED RÅVAROR AV HÖGSTA KVALITET ÄR I LIKA HÖG GRAD BEROENDE AV RELATIONEN MED EN DUKTIG PRODUCENT SOM RÅVARAN SJÄLV. VI HAR ARBETAT MED CHOKLAD FRÅN MALMÖ CHOKLADFABRIK SEDAN BAGERIETS BÖRJAN ÅR 2016. KUNSKAPEN DE FÖRMEDLAR OCH HANTVERKET DE UTFÖR ÄR BÅDE INSPIRERANDE OCH BETRYGGANDE. JAG VET ATT JAG ANVÄNDER EN CHOKLAD SOM GÖR GOTT, INTE BARA I SMAKEN, UTAN ÄVEN FÖR ODLAREN OCH MILJÖN."

HJULSJÖ 103, BAGARE, CIDERMAKARE OCH ENTREPRENÖR, FLERFALDIG MEDALJVINNARE I MATHANTVERKS-SM OCH RÅDGIVARE INOM BAGERI FÖR ELDRIMNER.

bottom of page