Aldrig i våra vildaste drömmar hade vi kunnat tro att vi under 2016 skulle få _tjugo_ internationella utmärkelser för vår choklad! Vi har varit med i fyra utländska smaktävlingar och fått priser i alla fyra. Vi var också med i en mindre svensk variant (Husmansbord - jakten på Sveriges bästa landskapsmat) och fick där ytterligare nio utmärkelser. Succé är väl bara förnamnet för mottagandet av vår nya choklad och då har VM i London (där vi deltar med nio olika chokladkakor) ännu inte varit (även om VM-medaljer känns litet som en bonus, då vi redan nu är mer än nöjda med utfallet so far 😉
Det positiva med responsen är att fler återförsäljare, bloggare, media och konsumenter än någonsin är nyfikna och vill prova vår choklad. Det enda negativa är väl att vi ibland inte hunnit med att fylla på lagret innan all choklad tagit slut... Vi jobbar på att öka kapaciteten och förhoppningsvis ska ingen behöva vänta länge på att få just sin favoritchoklad levererad.
Slutligen vill vi tacka alla som hejar på, hjälper och stöttar oss i sociala media, tipsar andra och skickar goda kontakter i vår riktning - det är jättekul att så så mänga vill oss väl och vi lovar att göra allt för att leva upp till era förväntningar.