Private label

Med vår Private Label-linje ger vi på Malmö Chokladfabrik dig möjligheten att bli chokladfabrikör för en stund! Du kan sätta ditt företags logotyp och prägel på våra produkter. Malmö Chokladfabrik bidrar med godsaker av högsta kvalitet och du syns utåt. Våra goda kontakter och samarbeten med såväl tryckerier som fraktleverantörer innebär att vi kan erbjuda dig att beställa din helt egna exklusiva produkt med ett innehåll och en förpackning som du designar.

I vår referenslista finns många lyckade och uppskattade samarbeten med flera välkända livsmedelsföretag som valt att lansera säsongsbetonade och tillfälliga produkter i deras egna linjer, så kallade ”limited editions”. Vi levererar även olika presentreklamlösningar där företagets egen logotyp och grafiska profil pryder chokladkakans omslag och förpackning. Ofta krävs en viss volym för att ett projekt ska bli möjligt att genomföra till rimlig kostnad, men detta varierar också med produkt etc.

Eftersom vi gör speciellt tryck för er så finns det miniminivåer för att göra projektet lönsamt för båda parter, typiskt handlar det om tusentals produkter per order.

Kontakta oss så berättar vi mer om denna unika möjlighet!

products_08