Några av våra populäraste smakkombinationer finns också i form av små chokladkakor (25g). Chokladen är smaksatt med en huvudsaklig arom, och sedan spetsad med ytterligare något strösslat över chokladkakan för att ytterligare förhöja smakupplevelsen. Våra små chokladkakor är alla ekologiska och fairtrade, och fria från gluten, ägg, nötter, mandlar och soja. Apelsin/Ingefära är dessutom mjölk/laktosfri och därmed också vegan.
Päron & Kardemumma

Päron & Kardemumma

Ekologisk mjölkchoklad

Kombinationen av päron och kardemumma ger en mjuk smakupplevelse med det där lilla extra. De rena smakerna smälter samman med mjölkchokladen och passar alldeles utmärkt som en mumsig munsbit.

Citron & Lakrits

Citron & Lakrits

Ekologisk vit choklad

Vit choklad tillverkad direkt från kakaosmör ger chokladen en genuin smak och sötma. Citronens syrlighet och lakritsens salta toner gör den här baren till en frisk och smakrik upplevelse för alla tillfällen.

Kaffe & Kokos

Kaffe & Kokos

Ekologisk mjölkchoklad

Kaffe och Kokos i ljus choklad ger en smakrik och vuxen pralinbar med mycket sötma och textur. Pralinbaren passar utmärkt tillsammans med en kopp kaffe eller bara för en liten njutningsstund.

Apelsin & Ingefära

Apelsin & Ingefära

Ekologisk mörk choklad

Den enda pralinbaren med mörk choklad bjuder på en spännande smakkombination av sött och syrligt. Apelsinens härliga sötma och ingefärans distinkta smak skapar, tillsammans med den djupa upplevelsen som chokladen ger, en oslagbar kombination.

Lakrits & havssalt

Lakrits & Havssalt

Ekologisk mjölkchoklad

Ljuvlig mjölkchoklad med lakritspulver inuti ger en spännande smakupplevelse som vässats ytterligare av strösslat havssalt utanpå.

Dubbellakrits

Dubbellakrits

Ekologisk mörk choklad 70%

Mörk choklad från Peru-kakao som laddats med lakrits inuti och dessutom förstärkts med lakritsflingor utanpå. Rejält mycket lakritssmak för den som är lagd åt det hållet!

Viol Lakrits

Viol Lakrits

Ekologisk dark milk 56%

Vi har länge velat göra den här chokladen, en dark milk med en superspännande kombination av viol och lakrits. Nu är den här, allt är ekologiskt och fritt från konstiga tillsatser. Enjoy!

Karamell - Rostad kokos

Karamell Rostad kokos

Ekologisk dark milk 56%

Vår chokladmakare Jason fick i uppgift att drömma upp en ny Malmöbar och detta var hans vinnande förslag: dark milk med ljuvlig karamellsmak, toppad med kokos vi rostar själva. Det blir inte smaskigare än så här!