top of page

RIKTIG CHOKLAD, UTAN ONÖDIGHETER.

Choklad_3_edited.jpg

CHOKLADKAKOR

Chokladkakor är kanske det mest ikoniska en chokladfabrik gör. De flesta tänker nog på en chokladkaka om någon föreslår choklad och vi förstår varför - det är något oemotståndligt med dessa plattor och de kan varieras i det oändliga. Våra chokladkakor är dessutom särskilt lättillgängliga, eftersom de inte innehåller nötter, gluten, soja eller ägg, så alla ska kunna få njuta av choklad i världsklass. 

STRUTAR

Om chokladkakor är uppenbara så är strutar fyllda med choklad desto mer udda - åtminstone utomlands. Här i Malmö gjorde Mazetti chokladstrutar redan för 80 år sedan, och det är en god tradition vi och många andra för vidare. Våra är alltid ekologiska, ansvarsfullt handlade och givetvis utan dumheter som palmolja eller onödiga tillsatser.

20220831_MalmoChoklad4475_edited_edited.png
JULBRED2022_edited.jpg

CHOKLADASKAR & JULKALENDER

Man kommer ganska långt med chokladkakor och chokladstrutar, men givetvis har vi också ett sortiment av chokladaskar liksom säsongsbaserad choklad som passar särskilt bra till våra stora helger såsom jul och påsk. Mer om detta hittar du här. 

NEAPOLITANER

Så är äntligen våra neapolitaner tillbaka i produktion - vi har valt ut de tre populäraste sorterna och det är två mörka: Sambirano (bean to bar), Esmeralda (bean to bar) och en ljus: Saltstänk (mjölkchoklad). 

20220831_MalmoChoklad4513_edited_edited.jpg
bottom of page